Foto: AFP/Scanpix/LETA
Horvātijas futbola izlases pussargs Luka Modričs pēc algas pielikuma grasās palikt Spānijas grandā Madrides "Real", vēsta laikraksts "Marca".

Iepriekš bija parādījusies informācija, ka 33 gadus vecais Modričs varētu pamest Madridi, turklāt lielu interesi par viņa pakalpojumiem izrādot pazīstamā Itālijas komanda Milānas "Inter".

Pēc Pasaules kausa, kurā Horvātija ar Modriču sastāvā finālā zaudēja Francijai, pussargs bija paņēmis atvaļinājumu un Madrides vienībai pievienojās vien šonedēļ.

Tiesa, vairāki spāņu mediji ziņoja, ka Modričs nepārcelsies uz citu klubu un tuvākajā laikā parakstīs jaunu līgumu ar Madrides "Real", kas viņam solījusi 11 miljonu eiro gadā lielu algu. Tik lielu summu sezonā saņem arī komandas kapteinis Serhio Ramoss.

Arī pats Modričs pēc pārrunām ar ģimeni un saviem pārstāvjiem esot nolēmis palikt Madridē.

Modričs karaliskajam Madrides klubam pievienojās 2012.gadā, par aptuveni 35 miljoniem eiro pārnākot no Anglijas vienības Totenhemas "Hotspur". Sākums futbolistam šajā komandā nebija viegls, taču ar laiku viņš kļuvis par vienu no tās stūrakmeņiem.

Kopā ar Madrides "Real" horvāts šo gadu laikā ieguvis 14 trofejas, ieskaitot uzvaras UEFA Čempionu līgā 2014., 2016., 2017. un 2018.gadā.

Modričs šajā Spānijas komandā aizvadījis kopumā 257 spēles, kurās guvis 13 vārtus. Karjeras laikā spēlētājs pārstāvējis trīs pašmāju klubus - Zagrebas "Dinamo", kā arī Mostaras "Zrinjski" un Zaprešicas "Inter" vienības, kurās atradās īrē.

Horvātijas izlases rindās Modričs aizvadījis 113 spēles, gūstot 14 vārtus.

Madrides klubs gan pašlaik ir lielu pārmaiņu priekšā, jo starpsezonā to atstāja uzbrukuma līderis Krištianu Ronaldu, kā arī no galvenā trenera amata aizgāja Zinedins Zidāns, kuru tagad nomainījis Hulens Lopetegi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!