Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Andris Džeriņš arī nolēmis atgriezties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo", vēsta komandas preses dienests.

Džeriņš aizvadītās divas sezonas pavadīja Čehijas čempionāta klubā "Mountfield". Aizvadītajā sezonā viņš nospēlēja 41 spēli, kurā guva septiņus vārtus un izdarīja 17 rezultatīvas piespēles. Izslēgšanas spēlēs Džeriņš 10 mačos guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. 2018. gada pasaules čempionātā Džeriņš Latvijas izlases sastāvā astoņās spēlēs guva trīs vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlēja.

Džeriņš Rīgas "Dinamo" pirmo reizi pievienojās 2009./10. gada sezonā, un šo klubu pārstāvēja nākamās septiņas sezonas. KHL regulārajā čempionātā Džeriņš aizvadīja 255 spēles, guva 33 vārtus un izdarīja 23 rezultatīvas piespēles, bet Gagarina kausa izcīņā viņa kontā 12 spēles un trīs vārti.

Jau vēstīts, ka arī Kristaps Sotnieks nākamajā sezonā atgriezīsies Rīgas "Dinamo" komandā, kā arī līgumu pagarināja Lauris Dārziņš. Tāpat komandai pievienojušies vairāki leģionāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!