Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Krievijas Hokeja federācija (KHF) gatava parakstīt ar kandidātam uz Krievijas hokeja izlases galvenā trenera amatu Iļjam Vorobjovam līgumu pēc shēmas "2+2", informē aģentūra "R-Sport".

"Mēs esam gatavi parakstīt ar Iļju Vorobjovu līgumu pēc shēmas "2+2"," aģentūra citē KHF prezidentu Vladislavu Tretjaku. "Ja divus gadus labi strādās, tad paliks vēl divi gadi. Tas ir stimulam, lai viņš zinātu, ka rezultāts jāuzrāda šo divu gadu laikā. Būs panākumi — būs vēl divi gadi. Ceram, ka viņš nostrādās visus četrus."

KHF prezidents par svarīgākajiem turnīriem nosauc pasaules čempionātus un olimpiskās spēles. ""Eirotūre" arī ir vajadzīga, tur mēs pārbaudām jauniešus," norāda Tretjaks. "Šie rezultāti nebūs kritērijs, taču tas viss nosaka Vorobjova darba vērtējumu."

Pirms šāgada pasaules čempionāta tika paziņots, ka Krievijas izlasi tajā vadīs nevis Oļegs Znaroks, bet gan Iļja Vorobjovs, kurš Dānijā būs izlases galvenā trenera pienākumu izpildītājs. Viņa vadībā Krievijas komanda tika līdz ceturtdaļfinālam, kurā zaudēja Kanādai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!