Foto: AFP/Scanpix

Velsas futbola izlases jaunais treneris Raiens Gigss noteicis vairākus ierobežojumus valstsvienības spēlētājiem, ieskaitot lielāko zvaigzni Garetu Beilu, vēsta britu mediji.

Komandai atrodoties Ķīnā, kur Velsas izlase piedalās starptautiskā pārbaudes turnīrā, futbolistiem aizliegts valkāt beisbola cepures, kā arī pieteikts ģērbties "pieklājīgi", raksta "The Times". Tāpat pieprasīts laikā ierasties uz komandas sapulcēm un ēdienreizēm.

Īpaši ierobežojumi noteikti slavenākajam izlases spēlētājam, Garetam Beilam: viņam līdz ar pārējiem Velsas futbolistiem ieteikts atturēties no golfa spēlēšanas Ķīnā, kā arī nopietnāk izturēties pret autovadīšanas ieradumiem. Abi ieteikumi saistīti ar Beila veselības stāvokli – aizliegums spēlēt golfu saistīts ar viņa traumām, tas pats attiecas arī uz mašīnas izvēli. Uzbrucējam ieteikts atturēties no sporta mašīnām, kurās ir "ciets" gāzes pedālis, bet izvēlēties "Range Rover", kurā ir personalizēta un ergonomiska vadītāja pozīcija un netiek noslogotas kājas locītavas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!