Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko bija ļoti apmierināta, ka izšķirošajos brīžos Maiami "Premier" sērijas turnīra trešās kārtas spēlē pret brazīlieti Beatrīsu Adadžu-Maju izdevās parādīt lielisku sniegumu.

Svētdien Ostapenko trešās kārtas spēlē Adadžu-Maju uzvarēja ar rezultātu 6-2, 7-6 (7:2). Astotdaļfinālā viņas pretiniece būs Petra Kvitova.

"Es taibreikā biju ļoti koncentrējusies, pēdējos septiņus vai deviņus punktus spēlējot augstā līmenī. Es spēli pabeidzu ļoti labi," WTA mājaslapā citēta Ostapenko. "Spēli sāku veiksmīgi, izpildīju labas serves, bet bija brīži, kuros es zaudēju pārliecību."

"Taibreikā es parādīju lielisku tenisu un uzvarēju spēli. Es priecājos, ka viss notika šādi," viņa turpināja.

Šajā sezonā Ostapenko treneris ir pieredzējušais austrāliešu speciālists Deivids Teilors, un viņa vadībā talantīgā sportiste trenējas aktīvi.

"Es strādāju ļoti centīgi. Gads man iesākās ļoti smagi, jo es biju pasaules ranga TOP 10, bet vieglu spēļu nebija. Ar katru dienu strādāju vairāk, esmu ļoti motivēta un kļūstu labāka. Cenšos strādāt pie savas stabilitātes un aizvadīt garākas izspēles. Tas man palīdzēja šajā mačā," skaidroja Ostapenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!