Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ar uzvaru savu atgriešanos sacensību apritē pēc bērna piedzimšanas ceturtdien atzīmēja izcilā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa, kas bez lielām problēmām pārvarēja Indianvelsas "Premier" turnīra pirmo kārtu.

Pirmās kārtas mačā Serēna Viljamsa ar 7-5, 6-3 pieveica Kazahstānas tenisisti Zarinu Diasu. Tagad 36 gadus vecā tenisiste otrajā kārtā tiksies ar beļģieti Kiki Bertensu, kas pasaules rangā ieņem 29. vietu.
Panākuma gadījumā, trešajā kārtā viņa var tikties ar savu māsu Venusu Viljamsu, savukārt astotdaļfinālā šajā "zarā" viņai pretiniece var būt Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova.

Savu iepriekšējo oficiālo spēli Serēna Viljamsa aizvadīja 2017. gada janvārī, kad "Australian Open" finālā ar 6-4, 6-4 pieveica savu māsu Venusu. Vēlāk Serēna atklāja, ka ir bērna gaidībās, sacensībās vairs nepiedaloties.

Pērnā gada 1. septembrī Viljamsa laida pasaulē meitiņu, kurai dots Aleksas Olimpijas vārds. Bērna tēvs ir viens no "Reddit" dibinātājiem, amerikāņu uzņēmējs Aleksiss Ohanjans.

Drīz pēc tam Serēna Viljamsa pieļāva, ka varētu atgriezties sacensību apritē jau janvārī uz "Australian Open", tomēr pēc decembrī aizvadītās paraugspēles kopā ar Jeļenu Ostapenko slavenā amerikāniete nolēma, ka tobrīd vēl nebija gatava atgriezties lielajā tenisā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!