Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko "Australian Open" turnīrā guva kājas savainojumu, un viņai vajadzēja pāris dienas, lai varētu atsākt spēlēt tenisu, portālam "sports.ru" stāstīja sportiste.

"Australian Open" turnīrā Ostapenko piedzīvoja zaudējumu trešajā kārtā, un viņai mačā pret Aneti Kontaveitu no Igaunijas traucēja savainojums.

"Pēc "Australian Open" man bija trauma, pēc kuras vajadzēja paņemt pārtraukumu. Pēc spēles pat nevarēju nostāvēt kājās. Trenēties atsāku pirms pāris dienām, bet šobrīd jūtos labi," teica Ostapenko.

"Man ne pārāk patīk, kā esmu iesākusi sezonu. Lai arī zaudēju trešajā kārtā, es "Australian Open" parādīju savu labāko tenisu šajā sezonā. Šosezon gribētu noturēties pasaules ranga TOP 10 un labi spēlēt pret vadošajām spēlētājām," viņa turpināja.

Ostapenko šonedēļ piedalās Sanktpēterburgas "Premier" sērijas turnīrā, kurā viņa startēs no otrās kārtas, spēkojoties ar Krievijas sportisti Veru Zvonarjevu, kura WTA rangā ir 197. vietā. Ostapenko tikmēr atrodama sestajā vietā un šajā turnīrā izlikta ar otro numuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!