Foto: AFP/Scanpix/LETA

No Austrālijas atklātā čempionāta sieviešu dubultspēļu turnīra piektdien izstājās Anastasija Sevastova, kura spēlēja pāri ar krievieti Jekaterinu Aleksandrovu.

Sevastova ar Aleksandrovu "Australian Open" sieviešu dubultspēļu turnīra otrajā kārtā ar 4-6, 4-6 zaudēja Gabrielai Dabrovskai no Kanādas un Jifaņai Sju no Ķīnas, kuras sacensībās izliktas ar sesto numuru.

Ziņots, ka sieviešu dubultspēļu pirmajā kārtā Sevastova/ Aleksandrova ar 6-3, 6-2 uzvarēja Katerīnu Belisu no ASV un Marketu Vondrušovu no Čehijas. Par otrās kārtas sasniegšanu Sevastova nopelnīja 130 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Ziņots, ka Sevastova ceturtdien izstājās no "Australian Open" vienspēļu turnīra, arī sacensību otrajā kārtā piekāpjoties krievu zvaigznei Marijai Šarapovai.

Otra Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko sieviešu dubultspēlēs nepārvarēja pirmo kārtu, bet vienspēlēs piektdien aizvadīs trešās kārtas maču pret igaunieti Aneti Kontaveitu. Spēle sāksies ap pulksten 12:00 un portāls "Delfi" piedāvās cīņas teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!