Otrdien, 26. septembrī, notiks tautas sporta mārketinga forums "SPORTSCOMM'17 – Pārmaiņas Latvijas tautas sporta mārketingā"

Foruma tiešraide notiks no plkst. 10.00 – 16.00 ar pārtraukumu 13.00 – 14.00. Forumā uzstāsies vairāki pašmāju eksperti – jauno mediju un digitālā mārketinga eksperts Artūrs Mednis, "Lattelecom Rīgas maratona" rīkotājs Aigars Nords, Latvijas Digitālais čempions Reinis Zitmanis un citi. Foruma moderators būs Renārs Zeltiņš, kurš parūpēsies, lai ne tikai klātienē, bet arī uz interneta tiešraides vietnē publicētajiem komentāriem lektori sniegtu atbildes.

Foruma tiešraides programma:

10.00 Einars Fogelis – LSFP prezidents. Foruma atklāšanas uzruna. Kantar TNS un Latvijas Sporta federāciju padomes pētījuma "Sportošanas paradumi strādājošo Latvijas iedzīvotāju vidū" rezultāti .

10.15 Revita Logina un Inta Priedola – "Kantar TNS" pārstāves par sponsorēšanas pētījumu rezultātiem sporta jomā.

10.45 Raimonds Elbakjans – Ghetto Games dibinātājs. Par motivācijas nozīmi tautas sportā popularizēšanā.

11.15 Noels Mūnijs (Noel MOONEY) – UEFA Mārketinga Menedžeris. Par programmu UEFA GROW, nacionālo sporta federāciju atbalstam futbola popularizēšanā valsts un Eiropas līmenī.

12.15 Artūrs Mednis – Jauno mediju un digitālā mārketinga speciālists. Par sporta mārketingu digitālajā laikmetā.

14.00 Aigars Nords – uzņēmējs un "Lattelecom Rīgas maratona" rīkotājs. Par pieredzi un atziņām organizējot Lattelecom Rīga maratonu.

14.30 Sergejs Vaido – Red Bull Sporta Mārketinga Menedžeris. Par amatieru sporta mārketinga metodēm, atbilstošu sadarbības partneru izvēli un piesaisti, veiksmīgu pasākumu piemēri.

15.20 Reinis Ošenieks – LTV žurnālists. Pētījums par tautas sportu sižetu popularitāti LTV Youtube kanālā, tendences tautas sporta atspoguļošanā TV.

15.50 Reinis Zitmanis – Latvijas Digitālais čempions un Itero.eu dibinātājs. Par aplikāciju, sporta "gadžetu" un sociālo tīklu nozīmi tautas sporta popularizēšanā, to iespējas aktīva dzīves veida popularizēšanā, tendences pasaulē, citu valstu pieredze.

16.20 Foruma noslēgums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!