Foto: F64

Latvijas šķēpmetēja Madara Palameika pēc neveiksmīgā starta pasaules čempionātā bija neizpratnē par sava pieticīgā rezultāta iemesliem.

Jau vēstīts, ka Palameika vienīgajā ieskaitītajā mēģinājumā šķēpu aizmeta 59,54 metrus tālu, neiekļūstot finālā. Tāpat sacensības kvalifikācijā noslēdza arī Anete Kociņa, kuras rezultāts bija 62,26 metri. Viņa palika uzreiz aiz finālistēm.

"Nu kā tā var būt? Kā tā var būt, ka viss nesaliekas kopā tieši čempionātā? Bļāviens, es trenējos tieši šiem momentiem. Kā tā var būt?" neizpratnē bija Palameika, kuras teiktais publicēts Latvijas Vieglatlētikas savienības "Facebook" ierakstā. "Šis bija skaists pasaules čempionāts, un man gribējās tajā nostartēt savā līmenī. Bet atkal sanāca vienkārši dabūt pa pakaļu."

Tāpat Palameika uzsvēra, ka viņai nekādi blakus apstākļi nav traucējuši. Viņai šajā sezonā neklājas viegli ar sevi un tehnisko izpildījumu. "Nav iekšā brīvuma sajūtas. Laikam ļoti pārcenšos un tas atspoguļojas rezultātos. Taču vienlaikus pati jūtos ļoti labi, arī fiziski. Tas nekādi neiet kopā ar rezultātiem. No stadiona aizeju nevis bēdīga, bet gan neizpratnē. Nepadošos, turpināšu cīnīties un strādāt," uzsvēra Palameika.

Tāpat viņa neslēpa, ka šobrīd esot žēl trenera un tēva Ginta Palameika, jo viņš zina, ka viņa var uzrādīt daudz augstvērtīgākus rezultātus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!