Foto: Kadrs no video
Otrdien, 14. martā, pulksten 20:45 kanālā 360TV startēs sporta erudīcijas spēles "Vai zini vairāk par Kreipānu" jaunā sezona, kurai "pie stūres sēdīsies" auto eksperts un raidījumu vadītājs Pauls Timrots, informē 360TV.

Skatītāju iecienītā spēle būs sarūpējusi ne tikai jaunu vadītāju un krāšņu studiju, bet arī erudītus un asprātīgus jautājumus par sportu, uz kuriem atbildes meklēs sabiedrībā zināmas personības. Skatītājiem un spēles dalībniekiem būs iespēja noskaidrot, vai viņi savās zināšanās var mēroties ar pieredzējušo sporta komentētāju Anatoliju Kreipānu, kurš būs sagatavojis arī īpaši āķīgus video jautājumus. Tāpat ik otrdienu dalībnieku zināšanas pārbaudīs Latvijā populāri sportisti.

Lai arī atraktīvās sporta un erudīcijas spēles "Vai zini vairāk par Kreipānu?" vadītāja loma Paulam Timrotam būs jauns izaicinājums, tomēr viņš ar savu līdzšinējo pieredzi tai ir kā nākas sagatavojies – gan intervējot Latvijas vadošos sportistus, gan pašam aktīvi iesaistoties lielākajos sporta notikumos. Vaicāts, ar kur no pašmāju sportistiem viņš labprāt tiktos spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?", lai pārbaudītu viņa zināšanas un erudīciju sportā, jaunais raidījuma vadītājs neslēpj, ka interesanti būtu uzspēlēt ar ikvienu sportistu: "Tikai es pievērstos nevis viņa erudīcijai citos sporta veidos, bet paša pārstāvētā sporta veida pārzināšanai. Sportisti bieži uz to savā karjerā "iekrīt", nezinot precīzi noteikumus," piedalīties sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" pašmāju sportistus izaicina Pauls Timrots. Taču ar kādu populāru sportistu uz vienu dienu vietām gan mainīties Pauls negribētu: "Mans ego ir pārāk liels, lai es gribētu kļūt cits cilvēks," kā vienmēr asprātīgs ir Timrots.

Pirmajā raidījumā piedalīsies un savas zināšanas par sportu pārbaudīs dažādu jomu pārstāvji - sportisti, pavāri, bārmeņi un citi. Dalībnieki varēs savu prātu "pakutināt" ne tikai atbildot uz āķīgiem jautājumiem par basketbolu, hokeju, tenisu un citiem sporta veidiem, bet arī pierādīt savu meistarību dažādos atraktīvos uzdevumos. Būs iespēja izvelēties gan īpaši sarežģītus – 50 punktu uzdevumus, gan salīdzinoši vienkāršākus, kuri par pareizu atbildi "atnesīs", piemēram, 10 punktus. Nespējot pašu spēkiem precīzi atbildēt uz jautājumu, dalībnieki varēs izvēlēties arī papildiespējas – minūtes pārtraukumā sazvanīties ar kādu zinošu draugu un saņemt viņa padomu, nosaukt pareizo atbildi no trim piedāvātajiem variantiem, bet izvēloties sarkano kartīti, īpaši grūtus jautājumus varēs mest kā izaicinājumu pretinieku komandai.

Cik erudīti jautājumos par sportu ir Sauliešu ģimene?

Kamēr Kaspars Saulietis cīnās Rīgas "Dinamo" rindās, tikmēr Katrīne fano par savu vīru un arī par basketbolu. Visvairāk Kaspars ir lepns par faktu, ka tad, kad Latvijas hokeja izlase pirmo reizi iekļuva A grupā, viņš bija daļa no komandas. Izrādās, ka arī Katrīne ir viņam līdzvērtīga komandas biedre, jo arī viņa reiz spēlējusi Latvijas izlasē – tiesa gan basketbola izlasē, kad viņai bija 13 gadi, un, jā, tas bija sen. Saviem pretiniekiem Sauliešu ģimene vēl jautru garu un lai nebēdājas, ja izrādīsies, ka Saulieši zina vairāk pareizo atbilžu!

Rēdlihu ģimeni vieno ne tikai mīlestība pret hokeju

Jēkabs Rēdlihs par vienu no saviem lielākajiem panākumiem uzskata "Beanpot" titula iegūšanu hokeja turnīrā, kad vēl studēja Bostonas universitātē. Toreiz spēlējot "Bostonas Bruins" hallē viņš ar savas augstskolas komandu uzvaru izcīnījis 17 000 skatītāju priekšā. Savukārt Ieva atzīst, ka viņas iespaidīgākais sportiskais piedzīvojums bijis pasaules hokeja čempionāta vērošana Minskā. Rēdlihu ģimene saviem pretiniekiem novēl zaudēt... jo šajā spēlē visas pareizās atbildes viņi centīsies uzminēt paši!


Īpaši āķīgu jautājumu Rēdlihu ģimenei būs sagatavojis arī maratonists Valērijs Žolnerovičs – vai viņiem izdosies nosaukt amerikāņu sportisti, kura šobrīd visus spēkus velta tam, lai nabadzīgām ģimenēm palīdzētu iegūt ātrāku internetu? To varēs uzzināt otrdien, plkst. kanālā 360TV sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!