Foto: Reuters/Scanpix
Eiropas čempions boksā EBU versijā, britu bokseris Dereks Čizora pēdējā sparinga treniņā pirms mača ar savu tautieti Taisonu Fjūriju salauzis roku un bija spiests pārcelt šo tikšanos, vēsta boksa mediji.

"Nevaru izstāstīt, cik ļoti sarūgtināts es esmu, taču man šis lēmums bija jāpieņem," Čizoru citē portāls "Boxing Scene". "Atvainojos līdzjutējiem, kuri ar nepacietību gaidīja šo maču. Taču tiklīdz es sadziedēšu savainojumu un man atļaus atsākt treniņus, nekavējoties sākšu tam gatavoties no jauna!"

"Es biju lieliskā formā un šī bija, iespējams, mana labākā treniņu sesija, tāpēc ar nepacietību gaidīju iespēju revanšēties Fjūrijam," piebilst Čizora. "Zinu, ka arī viņš bija smagi trenējies un tā būtu bijusi lieliska cīņa.

Taisons Fjūrijs savukārt pēc pretinieka paziņojuma kļuva ļoti nikns un veltīja Čizoram veselu gūzmu cenzējamu apzīmējumu, apgalvojot, ka nekādu traumu tas nav guvis un ir vienkārši nobijies. "Čizora nav labāks par Heju, tāds pat mēslu maiss," errojās Fjūrijs. "Viņam nav nekādas traumas, viņš vienkārši "nomīza"."

Fjūrija dusmas ir saprotamas - 2013. gadā Deivids Hejs divreiz atsauca tikšanos ar viņu, atstājot britu bokseri "bez darba" gandrīz gada garumā. Līdz ar to Fjūrijs pērn un šogad tikai vienu reizi ticis ringā. Iepriekšējā mačā ar Čizoru 2011.gadā uzvarēja.

Mačam bija jānotiek 26.jūlijā Mančestrā. Sportisti tajā cīnītos par Eiropas čempiona titulu smagajā svarā, Lielbritānijas čempiona titulu, kā arī tas būtu WBO titula atlases mačs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!