Foto: DELFI
Otrdiena, 26. novembris ir pēdējā diena, kad var nobalsot par 2013.gada Latvijas labāko basketbolistu, basketbolisti, treneri un cerību.

Līdzjutēju balsojums risināsies līdz 26.novembra pulksten 23:59. Katru dienu no vienas IP adreses drīkstēs veikt vienu balsojumu katrā nominācijā! Līdzjutēji balsot var ŠEIT!

Balsojumā par Gada labāko treneri pirmajā vietā stabili izvirzījies Artūrs Štālbergs (54,6% balsu), viņam seko Ainārs Bagatskis, bet nākamajās pozīcijās ir Varis Krūmiņš, Roberts Štelmahers, Ramūns Butauts un Armands Krauliņš.

Balsojumā par labāko basketbolistu līderis joprojām ir Kristaps Janičenoks ar 40,2% balsu, bet viņam ar 30% seko Dairis Bertāns. Trešais pagaidām ir Dāvis Bertāns, aiz kura ir Jānis Blūms un Kaspars Bērziņš.

Balsojumā par labāko basketbolisti pārliecinoši līdere ir Anete Jēkabsone-Žogota (49,1%). Otrā pagaidām ir Liene Jansone, bet turpat tuvumā ir Kristīne Kārkliņa, Ieva Krastiņa un Anete Šteinberga.

Arī Gada cerības konkurencē ir viens izteikts līderis - Kristaps Porziņģis (54,2 %). Otrais samērā pārliecinoši ir Jānis Bērziņš, pēc kura ir Kaspars Vecvagars, Anžejs Pasečniks un Ojārs Siliņš.

Latvijas Basketbola savienība (LBS) aicina līdzjutējus piedalīties balsojumā, noskaidrojot laureātus četrās nominācijās: Gada basketbolists, Gada basketboliste, Gada treneris un Gada cerība. Katrā kategorijā izvēlieties savu favorītu starp LBS Treneru komisijas nominētajiem pretendentiem. Līdzjutēju balsojuma rezultātā tiks noskaidrota rangu tabula, katram dalībniekam piešķirot noteiktu punktu skaitu (1.vieta - 1 punkts, 2.vieta - 2 utt.).

Līdzīgs balsojums notiks vēl trijās grupās - mediji, LBS Treneru komisija un LBS valde. Balvu ieguvējus noteiks, summējot visu četru balsojumu rezultātus (pirmajā vietā dalībnieks ar mazāku vietu summu). Visu balvu ieguvējus LBS paziņos 14.decembrī, kad Latvijas basketbols svinēs 90 gadu jubileju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!