Foto: Shutterstock
Ceturtdien, 11. janvārī, Lielbritānijā arestēts 34 gadus vecs vīrietis, kurš turēts aizdomās par pedofiliju, vēsta raidījums "LNT Ziņas".

Rietummidlendas grāfistes policija raidījumam apstiprināja, ka vīrietis arestēts uz aizdomu pamata par seksuālu komunikāciju ar bērnu, ļaunprātīgu saziņu un mēģinājumu satikt bērnu seksuālās uzmākšanās nolūkā.

Šobrīd nav zināms, kad notiks tiesas sēde par turpmākā drošības līdzekļa piemērošanu.

Policijā vīrieti nogādājuši "pedofilu mednieki", kuri internetā izlikušies par 12 gadus vecu meiteni un sarunājuši tikšanos ar latvieti Vulverhemptonā.

Satikšanos aktīvisti raidīja "Facebook" tiešraidē. Konfrontētais vīrietis savu vainu noliedza, sakot, ka nav aizliegts apmeklēt pornogrāfiskās lapas un tā neesot viņa atbildība, ka pieaugušo lapās ir apšaubāmi profili.

Aktīvisti viņam iebilduši, norādot, ka latvietis pirmais izrādījis iniciatīvu komunicēt ar 12 gadus vecu meiteni, kaut pareiza rīcība būtu bijusi šādu profilu bloķēt. Viņi arīdzan vainoja vīrieti par nepiedienīgu video sūtīšanu "meitenei".

Daļa tiešraidi vērojošo cilvēku atpazinuši ķildas vietu un grasījušies doties vīrieti piekaut. "Pedofilu mednieki" apjautuši, ka var izcelties kautiņš, tāpēc nolēma aizturēto pašrocīgi nogādāt policijas iecirknī ar savu auto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!