Foto: DELFI Aculiecinieks
2. jūnijā, visas dienas garumā notiks Bolderājas svētki Latvijas 100 gadei. Pirmo reizi apvienosies Bolderājas apkaimes kultūras un izglītības iestādes ar mērķi radīt kopīgus svētkus, piedāvājot daudzpusīgu aktivitāšu programmu dažādās Bolderājas un Daugavgrīvas vietās, portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji.

Svētku pasākums iecerēts kā muzikāls, vizuāls, izglītojoši radošs un sportiski daudzveidīgs notikums plašai publikai, lai daudzveidotu vietējo iedzīvotāju ierasto dzīves telpu un varētu ieinteresēt arī jaunus apkaimes viesus.

Projekts rosina aktīvai sadarbībai un līdzdalībai apkaimes izglītības un kultūras iestādes, ar savu devumu tām iesaistoties valsts jubilejas norisēs, lai veicinātu šīs apkaimes atpazīstamību, pievērstu uzmanību tās unikalitātei, notiekošajām kultūras un sporta aktivitātēm un mainītu sabiedrības priekšstatu par Bolderāju un Daugavgrīvu kā degradētu pilsētvidi.

Svētku idejas autori Bir olderājas Mūzikas un mākslas skolas direktors Artūrs Cingujevs un skolas projektu vadītāja Sandra Konstante. Projekta partneri – Bolderājas un Daugavgrīvas vispārizglītojošās skolas, Latvijas Jūras akadēmijaa, Bērnu un jauniešu centrs “Bolderāja” un RCB Bolderājas filiālbibliotēka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!