Foto: DELFI

Otrdien, 4. decembrī, ugunsgrēkos Latvijā cieta divi cilvēki, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Pulksten 19.51 VUGD Rīgā devās dzēst 30 kvadrātmetru platībā degošu šķūni un malkas kaudzi. Ugunsgrēku likvidēja pulksten 22.10, bet vienu cietušo cilvēku nodeva mediķiem.

Bet pulksten 22.26 VUGD Pārgaujas novadā devās dzēst 70 kvadrātmetru platībā degošu vienstāva koka saimniecības ēku un tai līdzās 10 kvadrātmetru platībā degošo sienu. Ugunsgrēku VUGD likvidēja pulksten 00.34, bet ugunsnelaimē cietušo nodeva mediķu aprūpē.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sodrēji divu ēku dūmvados, briketes, elektrības stabs, urbšanas iekārta, vieglā automašīna, galds, grīda, dzīvojamās mājas starpsiena, starpstāvu pārsegums, dārza māja un saimniecības ēka.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, vakar ugunsdzēsēji glābēji Andreja Pumpura ielā Lielvārdē no koka nocēla kaķi,

Laika posmā no 4. decembra pulksten 6.30 līdz 5. decembra pulksten 6.30 VUGD saņēma 38 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!