Foto: LETA

Turpinoties Kalnciema ielā 2B degušās ēkas bīstamo daļu demontāžas darbiem, Daugavgrīvas ielā ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departaments.

No piektdienas, 30. novembra, transportlīdzekļu vadītājiem ir iespēja apbraukt slēgto Raņķa dambja posmu pa Daugavgrīvas ielu, kur šobrīd posmā no uzbraukšanas uz Kalnciema ielu centra virzienā līdz Aleksandra Grīna bulvārim ir atklāta divvirziena satiksme.

Lai apbrauktu slēgto posmu, kā alternatīvu maršrutu autovadītāji var izvēlēties arī Ķīpsalu un Balasta dambi.

Kravas transportam ir liegts izmantot Daugavgrīvas ielu posmā ar divvirziena satiksmi. Tāpēc pirms Lidoņu ielas ir izvietotas pagaidu ceļa zīmes, kas informē, ka kravas transports slēgto posmu drīkst apbraukt pa Lidoņu un Spilves ielām.

Satiksmes departamenta speciālisti aicina izvairīties no slēgta posma un izvēlēties citus virzienus un alternatīvus braukšanas maršrutus.

Jau ziņots, ka ugunsgrēks neapsaimniekotā jūgendstila sešstāvu ēkā Kalnciema ielā 2b starp Raņķa dambi, Kalnciema, Daugavgrīvas un Meža ielu, izcēlās naktī uz svētdienu. Dega ēkas visi stāvi un jumts.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. Policija iespējamās versijas nekomentē, taču Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Rīgas reģiona pārvades priekšnieka vietnieks Uģis Vējš Latvijas televīzijai atzina, visticamāk, notikusi ļaunprātīga dedzināšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!