Foto: LETA
Bez rezultāta noslēdzies Rīgas pilsētas būvvaldes iepirkums par afišu izlīmēšanu uz pilsētu stabiem, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Būvvalde iepirkumā centās atrast uzņēmēju, kurš divus gadus par summu, kas nepārsniedz 52 583 eiro, izlīmētu afišas uz stabiem, stendiem un citās publiskās vietās.

Iepirkumā pieteicās viens pretendents – SIA "Global Project". Taču būvvalde nolēma konkursu izbeigt.

Pretendentiem būvvalde izvirzīja vairākas prasības. Piemēram, tiem pēdējo trīs gadu laikā bija jāveic līdzīgi līgumdarbi, jāspēj nodrošināt vismaz 500 afišu izlīmēšana vienā dienā, jānodrošina vismaz trīs cilvēki darbu veikšanai, jāspēj strādāt brīvdienās un svētku dienās, kā arī uzņēmumu apgrozījumam pēdējos piecos gadus jāpārsniedz plānotā līgumcena.

Būvvalde prognozēja, ka gadā uzņēmējam būs jāizlīmē aptuveni 50 000 A1 formāta afišas, 14 000 A4 formāta afišas, kopumā ar papīru noklājot 6000 kvadrātmetrus.

Uzņēmējam kopumā būtu jāgādā par 176 afišu stabu un 42 afišu stendu aplīmēšanu.

Iepirkuma nolikumā bija atrunāts, ka uzņēmējam jāgādā, lai līme zem speciālā afišu papīra neveidotu kunkuļus, viegli klātos un veidotu pret sliktiem laika apstākļiem noturīgu savienojumu.

Ja gadītos, ka afišas papīrs vējā atlīmējas, uzņēmējam pēc būvvaldes mutiska rīkojuma nekavējoties būtu tās jāsteidz pielīmēt atpakaļ.

Pēc darbu veikšanas izlīmētājam jāatstāj sakopta darba vieta. Nekur nedrīkst palikt notecējusi līme, papīru atgriezumi un citi defekti.

Darba uzdevumus būvvalde plānoja izsniegt līdz trijām reizēm nedēļā. Tostarp uzņēmējam varētu prasīt nesaskaņotu afišu un citu reklāmas materiālu nokasīšanu no stabiem un stendiem visu diennakti, kā arī brīvdienās. Tas būtu jāpaveic ne vēlāk kā sešu stundu laikā pēc uzdevuma saņemšanas.

Pērn šajā iepirkumā uzvarēja SIA "Uno Mossa", parakstot 50 791 eiro vērtu līgumu, neskaitot pievienotās vērtības nodokli. Arī 2016. gada iepirkumā uzvarēja "Uno Mossa", bet 2015. gadā uzvarēja SIA "BRKB Studio".

Būvvaldes pārstāvis Edgars Butāns portālam "Delfi" pastāstīja, ka ir sākts jauns afišu līmētāja meklējumu iepirkums. Piedāvājumus būvvalde gaida līdz 26. novembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!