Foto: LETA

Trešdien, 21. novembrī, apledojuma veidošanās dažviet apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, portālu "Delfi" informē "Latvijas Valsts ceļi".

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 19 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir Vidzemes šosejas (A2) posmā no Raunas pagrieziena līdz Virešiem. Reģionālie autoceļi apledo Gulbenes un Madonas apkārtnē.

Tāpat trešdien, 21. novembrī sakarā ar VAS "Latvijas dzelzceļš" plānoto pārbrauktuves remontu no pulksten 7.30 līdz pulksten 17.30 tiks slēgta satiksme uz autoceļa Krāslava–Preiļi–Madona (P62) pie Krāslavas stacijas (3,5. km). Apbraucamais ceļš tiks organizēts caur Izvaltu pa autoceļiem Krāslava–Izvalta–Šķeltova–Aglona (V636) un Izvalta–Kombuļi (V638).

"Latvijas Valsts ceļi" aicina autovadītājus būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!