Foto: Valsts policija

Sestdien, 3. novembrī, ap pulksten pusdeviņiem vakarā Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēma informāciju par konfliktu pie kāda no Ziepniekkalna veikaliem, portālu "Delfi" informēja RPP. Strīdā kāds vīrietis ar kāju bija iespēris mazai meitenei pa galvu.

Pie norādītā tirdzniecības centra jau bija Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki, kad tur ieradās likumsargi, bet pie mediķu operatīvā transportlīdzekļa stāvēja divi vīrieši.

Viens no vīriešiem policistiem atklāja, ka ar sievu un trīs gadus veco meitiņu atbraucis uz tirdzniecības centru iepirkties, novietojot savu automašīnu ģimenes stāvvietā. Pie tās stāvējis kāds nepazīstams vīrietis, kurš sācis konfliktēt. Brīdī, kad vecāki savu atvasi izcēluši no automašīnas aizmugurējā sēdekļa, konfliktētājs spēris autovadītājam ar kāju, taču trāpījis meitenei pa galvu. Vīrieša sieva apstiprināja vīra pausto liecību.

Vecāki bērnu nodevuši mediķiem.

Otrs vīrietis noliedza, ka būtu spēris bērnam, taču sarunas laikā policisti no viņa sajuta alkoholam raksturīgo smaku.

Policistiem savas versijas sniedza arī citi tirdzniecības centra apmeklētāji, kas apstiprināja meitenes tēva sniegto versiju.

Apskates laikā mediķi nolēma meiteni nogādāt slimnīcā plašākiem izmeklējumiem. Savukārt RPP uzbrucēju aizturēja un nogādāja tuvākajā VP iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!