Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Ceturdien, neilgi pēc pulksten 12.00 Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Kurzemes pārvaldes darbinieki, patrulējot Imantā, pamanīja kādu vīrieti, kurš skrēja pakaļ citam vīrietim, portālu "Delfi" informēja RPP.

Bēglim rokās bija tumša stikla pudele. Otrs vīrietis, ieraugot policijas auto, ar rokas žestu likumsargiem norādīja uz bēgli, kliedzot, ka viņš tikko netālu esošajā pārtikas veikalā veicis zādzību, norāda RPP.

Kārtības sargi ar operatīvo transportlīdzekli iedzina distanci, pēc kā viens no policistiem skriešus metās pakaļ bēglim. Vienā no Imantas daudzdzīvokļu namu iekšpagalmiem vīrietis tika panākts un aizturēts. Pie viņa atrasta viskija "Scottish Leader" pudele, liecina policijas informācija.

Pēc brīža pie policistiem piesteidzās arī ziņotājs, kurš teicās esam veikala apsargs. Tirdzniecības vietas pārstāvis vēlreiz apstiprināja, ka pirmīt aizturētais vīrietis no veikala nozadzis viskija pudeli.

Datu pārbaudes laikā atklājās, ka bēglis iepriekš sodīts par laupīšanu grupā un tikai pavisam nesen iznācis no cietuma. Jautājot, kāpēc atkal veicis krimināli sodāmas darbības, viņš atbildēja, ka notikuma dienā alcis pēc kāda grādīgā dzēriena. Naudas neesot bijis, tāpēc nolēmis veikalā alkoholu nozagt.

Personas nogādātas atpakaļ veikalā, kur pieņemts lēmums par notikušo rakstīt iesniegumu Valsts policijai. Pēc Valsts policijas darbinieku lūguma aizturētais nogādāts tuvākajā Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!