Foto: Shutterstock
Ceturtdien, 26. aprīlī, no pulksten 11 līdz 13 tirdzniecības centrā "Domina Shopping" notiks "Gaidību 4dienas" bezmaksas seminārs topošajiem un jaunajiem vecākiem, kurā stāstīs par ķermeņa masāžu bērna gaidīšanas laikā un cilmes šūnu banku.

"Gaidību 4dienas" seminārs šogad svin devīto gadadienu. Atzīmējot aizvadītos izglītojošos seminārus, laiku kopā ar topošajām māmiņām un zinošiem speciālistiem, pasākuma organizatori ir sarūpējuši vairākus pārsteigumus un balvas. Bezmaksas seminārā laipni gaidīti ir visi bez iepriekšējas pieteikšanās.

26. aprīļa seminārā plānots aplūkot vairākas aktuālas un noderīgas tēmas. Šoreiz par ķermeņa masāžu bērna gaidīšanas laikā konsultēs fizioterapeite un "Aqua fitness" trenere Luīze Ventaskrasta, par cilmes šūnu banku un to vērtību stāstīs "LYL BioBank" vadītāja Zane Roga, par iespējamajām grūtībām, uzsākot krūts barošanu, konsultēs topošā ārste un dūla Katrīna Puriņa–Liberte, par emocionālo piesaistes veidošanu starp vecākiem un mazuli pēcdzemdību periodā skaidros psiholoģe un zinātņu doktore klīniskajā psiholoģijā Diāna Zande, bet par bailēm no dzemdībām un kā veicināt harmoniskas dzemdības pastāstīs psiholoģe Kristīne Balode.

"Gaidību 4dienas'' jubilejas seminārs notiks 26. aprīlī no pulksten 11 līdz 13 tirdzniecības centrā "Domina Shopping", Ieriķu ielā 3, Rīgā (centrālajā laukumā pie restorāna "Vairāk Saules"). Dalība seminārā ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!