Foto: LETA/Privātais arhīvs

Šopavasar tapa zināms, ka izjukusi AS "ABLV Bank" līdzīpašnieka Oļega Fiļa un žurnāla "Cosmopolitan" bijušās redaktores, vīnzines Santas Kristiānas Zāmueles pusotru gadu ilgusī laulība. Fiļs nesen uzsācis jaunas attiecības.

Izdevums "Kas Jauns" šonedēļ vēsta, ka par turīgā kunga mīļoto sievieti kļuvusi 26 gadus vecā bankas darbiniece Kristīne Jelinska. Jāatzīmē, ka pašmāju kuluāros jau vairākas nedēļas klīda runas, ka starp abiem uzplaukušas romantiskas attiecības.

9. maija vakarā Oļegs ar Kristīni manīti kādā Andrejostas restorānā. Pāris ieturējis romantiskas vakariņas un laiku vadījis sirsnīgās sarunās, vēsta izdevums.

Baņķieris žurnālam apstiprinājis, ka viņš tagad ir kopā ar Kristīni. Kā vēsta izdevums, Fiļs pret savu pavadoni izturējies loti džentlmeniski un daudz smaidījis.

Tiek vēstīts, ka arī Kristīnei pavisam nesenā pagātnē ir izjukusi laulība. Viņa ir divu dēlu mamma.

Jau vēstīts, ka Fiļs un Zāmuele gredzenus mija 2016. gada oktobrī. Savukārt šopavasar "Lursoft" datu bāzē parādījās informācija, ka starp abiem izbeigs iepriekš noslēgtais laulāto mantiskais attiecību līgums. Abi arī presei apstiprināja, ka laulība izjukusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!