Foto: Shutterstock

2. septembrī neilgi pēc pusnakts Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki saņēmuši informāciju par kādu vardarbīgu kaimiņu konfliktu Purvciemā, informēja pašvaldības policijā.

Uz notikuma vietu norīkota tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Norādītajā adresē kārtības sargi sastapuši kādu manāmi iereibušu pāri. Policisti ievērojuši, ka apreibušajai sievietei ir saplēsta jaka, bet uz vienas no rokām vairāki zilumi. Jautājot par vakara notikumiem, izsaucēja skaidrojusi, ka ap pulksten 20 ar vīru esot skaļi sarunājusies. Augšējā stāva kaimiņš esot nonācis lejā, bez atļaujas iegājis viņas mājoklī un pārim ar dūrēm meties virsū. Uzbrukuma laikā sieviete paķērusi nazi un trīs reizes iedūrusi uzbrucējam pēcpusē.

Policisti devušies pie augšēja stāva iemītniekiem. Tā durvis atvēris kāds jauns vīrietis, kurš izstāstīja savu notikušā versiju. Vīrietis esot vairākas reizes pāri brīdinājis par trokšņošanu, taču visi aizrādījumi tiekot ignorēti. Notikuma dienā pāris esot savā starpā lamājies.

Vīrietis nav spējis nolikt gulēt zīdaini, tādēļ kārtējo reizi devies pie trokšņojošajiem kaimiņiem. Durvis esot atvērusi agresīvi noskaņota sieviete ar nazi rokās, izgājusi no dzīvokļa un metusies viņam virsū.

Kaimiņienei bija izdevies trīs reizes iedurt vīrietim pēcpusē. Jautājot par sievietes saplēsto jaku, vīrietis apgalvojis, ka pāris ne tikai regulāri lamājoties, bet arī savā starpā kaujoties. Pārrunu laikā abas konfliktējošās puses likumsargiem atklājušas, ka strīds viņu starpā jau esot ilgstošs.

Tāpat jaunais vīrietis policistiem parādījis asiņojošās brūces. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri cietušajam snieguši medicīnisko palīdzību. Nedaudz vēlāk kungs no hospitalizācijas atteicies.

Vienlaikus izsaukti arī Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēmuši darbu un turpināja skaidrot vakara notikumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!