Ceturtdien, 7. jūnijā, uz Tallinas šosejas Salacgrīvas novada Oltūžos noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistītas piecas automašīnas un dzīvību zaudējis viens no šoferiem.

Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka 7. jūnijā pulksten 18.46 Salacgrīvas novadā, autoceļa Rīga – Igaunijas robeža 66. kilometrā, 1987. gadā dzimis vīrietis ar smago kravas automašīnu "Volvo" sakabē ar piekabi uzbraucis stāvošai automašīnai "Hyundai". Vieglā automašīna trieciena rezultātā uzbraukusi automašīnai "Audi", savukārt "Audi" uzbraucis automašīnai "BMW", un "BMW" iebraucis smagajā kravas automašīnā "Mercedes-Benz" sakabē ar piekabi.

Sākotnējā informācija liecina, ka visas četras automašīnas stāvējušas vienā rindā pie luksofora, gaidot zaļo gaismu. Smagās kravas automašīnas "Volvo" vadītājs tikai pēdējā brīdī pamanījis, ka transportlīdzekļi stāv pie sarkanās gaismas un sācis bremzēt, taču nesekmīgi.

Ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis transportlīdzekļa "Hyundai" vadītājs – 1955. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cietusi 1979. gadā dzimusī "Audi" vadītāja, kā arī 1975. gadā dzimušais automašīnas "BMW" vadītājs un 1978. gadā dzimusī transportlīdzekļa pasažiere.

Visi cietušie nogādāti tuvākajā ārstniecības iestādē. Smago kravas automašīnu vadītāji no medicīniskās palīdzības atteicās, kā arī abām personām netika konstatēts reibums.

Policija sākusi kriminālprocesu un skaidro notikušā apstākļus.

Portāls "rus.delfi.lv" vēstī, ka Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) izsaukumu uz notikuma vietu saņēmis pulksten 18.54. Notikuma vietā bojā gājis viens cilvēks, bet trīs personas ar vidēja smaguma traumām nogādātas slimnīcā. Starp cietušajiem ir divas sievietes un viens vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!