Foto: Publicitātes attēli
Tirdzniecības parks "Alfa", kurš elektroapgādes pārrāvuma dēļ šo pēcpusdien neplānoti tika slēgts, darbu atsāks svētdien no rīta, informēja sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Žūka.

Viņa atzina, ka bojātā kabeļa remontēšana prasa laiku, tāpēc šodien vairs "Alfa" apmeklētājiem netiks atvērta, taču rīt no rīta tirdzniecības parks vērs durvis ierastajā laikā. Uzņēmums atvainojas klientiem par sagādātajām neērtībām.

Jau ziņots, ka šo pēcpusdien tirdzniecības parka paplašināšanas darbu laikā tika bojāts augstsprieguma kabelis, kas izraisījis elektrības atslēgšanos visā "Alfā", tādēļ veikalu nācās pilnībā evakuēt un slēgt.

Kā ziņots, "Linstow Center Management" ("Linstow") un "Multi Corporation" tirdzniecības centra "Alfa" paplašināšanu sāka pērn oktobrī. Projekta kopējās investīcijas sasniedz 55 miljonus eiro, un to plānots pabeigt 2019.gada augustā.

Paplašināšanās projekts palielinās tirdzniecības parka "Alfa" platību par 30 000 kvadrātmetru, kopējai tirdzniecības centra platībai sasniedzot 100 000 kvadrātmetru, bet nomnieku skaitu no pašreizējiem 170 plānots palielināt līdz 250. Būvdarbus veic uzņēmums "Merks", bet tos uzrauga "Forma 2".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!