Foto: LETA
Sestdien un svētdien, 1. janvārī, būs darba laika izmaiņas Rīgas siltā ēdiena izdales vietās mazaizsargātajām iedzīvotāju grupām, informēja Rīgas domē.

\Siltā ēdiena izdales vietas šodien strādās no plkst.10 līdz 15, savukārt rīt siltā ēdiena izsniegšanas vietas būs slēgtas pavisam.

Būs izmaiņas arī zupas virtuvju darbībā. Zupas virtuve Āgenskalna tirgus rajonā skvērā starp Mazo Nometņu ielu un Zeļļu ielu darba dienās strādā no plkst.12 līdz 13, bet svētku laikā tā būs slēgta. Zupas virtuve Krišjāņa Barona ielā 56 šodien strādās tāpat kā vienmēr sestdienās, bet rīt tā būs slēgta.

Savukārt zupas virtuve Krišjāņa Barona ielā 126 strādā katru dienu no plkst.12 līdz 13, un šādā darbalaikā strādās arī svētku laikā. Zupas virtuve Laktas ielā 8 k-1 ikdienā strādā darba dienās no plkst.9 līdz 11, bet šodien un rīt būs slēgta.

Silto ēdienu persona var saņemt, uzrādot personalizēto elektronisko viedkarti, kurā elektroniski ir ievadīta Rīgas Sociālā dienesta izziņa. Siltā ēdiena izsniegšanas vietas darba dienās darbojas no plkst.10 līdz 16 un brīvdienās no plkst.10 līdz 15. Ēdienu var baudīt uz vietas, vai ņemt līdzi savos traukos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!