Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Piektdien, 26. augustā, Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki saņēmuši informāciju par kādu vīrieti, kurš sabiedriskajā transportā braucis kopā ar čūsku, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Kārtības sargi tramvaju pārtvēruši Aspazijas bulvāra pieturā. No tramvaja izkāpis izsaucējs un norādījis uz vīrieti, kuram maisiņā esot čūska.

Policisti piegājuši pie aizdomīgā vīrieša un lūguši viņu uzrādīt iepirkuma maisiņa saturu. Aculiecinieka sniegtā informācija apstiprinājusies, un maisiņā bijis zalktis.

Vīrietis paskaidrojis, ka čūsku esot atradis Šmerļa ielā uz ielas braucamās daļas, tāpēc viņš to paņēmis un devies uz mežu, lai nogādātu to drošā vidē. Personas teiktais pašvaldības policistus nav pārliecinājis, jo sanāk, ka mežu vīrietis meklējis Rīgas centrā, nevis turpat Šmerlī, kur zalkti atradis. Čūsku kārtības sargi konfiscējuši un nogādājuši Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

Sazinoties ar Rīgas Zooloģisko dārzu, pašvaldības policija pirmdien noskaidrojusi, ka zalktis ir vesels un jau pēc pāris dienām tiks palaists mežā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!