Foto: F64

Apdrošināšanas sabiedrība "Balta" vērsusies Valsts policijā saistībā ar, iespējams, apzinātu iesaistīšanos ceļu satiksmes negadījumos, lai izkrāptu apdrošināšanas atlīdzību, portālam "Delfi" pastāstīja uzņēmumā.

Plašākus komentārus saistībā ar notikušo kompānija patlaban sniegt nevar, piemetināja uzņēmuma mārketinga vadītāja Linda Reinfelde.

Valsts policijā portālam "Delfi" apstiprināja, ka apdrošināšanas kompānijas iesniegums policijā saņemts. Taču arī likumsargi komentārus saistībā ar saņemto informāciju nesniedz, skaidroja policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Iepriekš laikraksts "Latvijas Avīze" (LA) vēstīja, ka apdrošinātāji uzskata, ka kāda jauniešu grupa izkrāpj apdrošināšanas atlīdzības pēc satiksmes negadījumiem. Neminot konkrētu apdrošināšanas kompāniju, laikraksts ziņoja, ka apdrošinātāju ieskatā kāds no LTV raidījuma "Aizliegtais paņēmiens" žurnālistiem, iespējams, apzināti iesaistoties ceļu satiksmes negadījumos, nodarbojies ar apdrošināšanas atlīdzību izkrāpšanu.

Raidījuma "Aizliegtais paņēmiens" veidotājs Guntis Bojārs apliecinājis, ka žurnālists Andris Zvaigzne kopš pirmdienas, kad izskanēja informācija par iespējamo noziegumu, vairs LTV nestrādājot. Arī Bojāra rīcībā bija nonākusi informācija no apdrošinātājiem, kas gan esot jāpārbauda. Taču, lai aizdomas nemestu ēnu uz LTV reputāciju, nolemts ar šo žurnālistu darba attiecības izbeigt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!