Foto: PantherMedia/Scanpix
Naktī uz pirmdienu kādā dzīvoklī Āgenskalnā policija par laupīšanu aizturējusi divus 33 gadus vecus vīriešus, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Pagājušajā naktī ap pulksten 2:00 Rīgas Zemgales iecirkņa policisti saņēmuši izsaukumu par laupīšanu, kas notikusi kādā dzīvoklī Rīgā, Ormaņu ielā. Policisti notikuma vietā noskaidrojuši, ka pie dzīvokļa saimnieka bija atnācis ciemiņš – kāds 1988. gadā dzimis vīrietis.

Abi vīrieši kopā lietojuši alkoholu. Pēc kāda laika ciemiņš izgājis ārpus mājas, un pie mājokļa saimnieka ciemos atnākuši vēl divi 1983. gadā dzimuši vīrieši.

Pirmajam ciemiņam atnākot atpakaļ, nesen atnākušie ciemiņi likuši viņam pamest dzīvokli. Viņš nav piekritis vīriešu norādēm, un starp visiem ciemiņiem izcēlies konflikts. Tas pārvērties kautiņā un tajā 28 gadus vecajam vīrietim nolaupīti aptuveni 20 eiro.

Pēc kautiņa cietušais izskrējis no dzīvokļa un izsaucis policiju. Abi agresīvi noskaņotie vīrieši palikuši dzīvoklī un turpinājuši ciemoties pie dzīvokļa saimnieka.

Policisti aizturējuši abus 1983. gadā dzimušos vīriešus un nogādājuši viņus iecirknī. Tur likumsargi noskaidrojuši, ka viens no aizturētajiem iepriekš sodīts par zādzību.

Cietušais atguvis nolaupīto naudu, bet pret aizturētajiem patlaban sākts kriminālprocess par laupīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!