Foto: Publicitātes foto
VEF Kultūras pilī 2. janvārī notiks tradicionālais grupas "Keksi" tradicionālais "Muzikālais skudrupūzinis", portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Kā allaž koncertā "Keksi" ne tikai atrādīs gada laikā pašu sastrādāto, bet arī papildinās programmu ar domubiedru priekšnesumiem. Šogad koncertā vēl piedalīsies pašmāju "Bad Habits" un "Neaizmirstulītes", kā arī lietuviešu grupa "Docky Done". Vakara vadītājs – Andris Freidenfelds.

Grupu "Keksi" Cēsīs pirms 21 gada dibināja tās līdzšinējais līderis Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs. Šo gadu laikā "Keksi" piedzīvojuši raibu koncertdzīvi, muzicējuši daudzos festivālos gan Latvijā, gan ārvalstīs – auguši un mainījušies līdzi laikam. Grupas solists šobrīd ir Dāvis Matskins.

"Muzikālais skudrupūznis" radies, pateicoties jau sen iedibinātai tradīcijai Muraveja dzimšanas dienā, tieši 2. janvārī, mūziķiem sapulcēties uz kopīgu saspēlēšanos un svinībām. Pirms 11 gadiem Muraveja 50 gadu jubileja pārtapa pirmajā "Skudrupūznī". Kopš tā laika Muraveju sveikt nākuši daudzi Latvijas un kaimiņvalstu mūziķi.

Koncerta sākums – pulksten 19.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!