Mūziklu dziedātāja Annija Putniņa un virtuozais pianists Raimonds Petrauskis piedāvā noklausīties jaunu, Ziemassvētku noskaņās radītu versiju zviedru grupas "ABBA" dziesmai "I Have a Dream".

"Ideja ierakstīt šo skaisto melodiju radās jau 2017. gada decembrī, kad savos koncertos meklējām īpašu skanējumu grupas "ABBA" dziesmām. Sajutām, ka klausītājiem ļoti patīk šī mūsu versija, tādēļ šogad nolēmām to ierakstīt," stāsta Annija Putniņa.

Ierakstā piedalīsies arī pianista Raimonda Petrauska brālis, saksofonists Oskars Petrauskis, sitaminstumentālists Ernests Mediņš un Rīgas Doma kora skolas mūziklu nodaļas meiteņu ansamblis. Dziesmas ieraksts tika veikts studijā "Sound Division", skaņu režisora Ivara Ozola vadībā.

""I Have a Dream" dziesmas teksts un noskaņa ir kā radīta Ziemassvētku laikam. Tā mums atgādina par ticību labajam un, pat tad ja dzīvē "paklūpam", mums vienmēr ir iespēja piecelties un doties tālāk," uzskata mūziķi.

Dzīvo izpildījumu šai dziesmai un daudzas citas skaistas melodijas Annijas Putniņas, Raimonda Petrauska un viņu grupas sastāvā varēsiet dzirdēt koncertā "Ziemassvētki Brodvejā" 18. decembrī, kultūras pilī "Ziemeļblāzma", kā arī 14. decembrī, Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!