Grupa "Prāta vētra", sagaidot Latvijas simtgades svinības, publicējusi dziesmas "Pirmais latvietis uz mēness" video no koncerta Mežaparka Lielajā estrādē, ko šovasar apmeklēja 60 000 skatītāju.

Diennakts laikā kopš publicēšanas iespaidīgā koncerta video guvis ievērojamu skatījumu skaitu sociālajā tīklā "Facebook", kur tas skatīts vairāk nekā 73 000 reižu, bet ar to dalījušies vairāk nekā 2000 šī sociālā tīkla lietotāju.

Jau ziņots, ka grupa izziņojusi nākamā vasaras vienīgo koncertu Latvijā, kas notiks Liepājā, stadionā "Daugava". Biļetes uz koncertu var iegādāties interneta platformā www.ekase.lv, TK "Spice" informācijas centrā un koncertzāles "Lielais Dzintars" kasē Liepājā. Kopumā būs pieejamas 28 000 biļešu Pārdošanā būs stāvvietas, sēdvietas dažādās cenu kategorijās un biļetes fanu zonā.

Tāpat pie klausītājiem jau devies "Skārda bungu tūres" Mežaparka koncerta ieraksts DVD formātā, kas pieejams www.ekase.lv un mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās, bet koncertieraksta audio versija turpmāk būs pieejama visās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!