Foto: Capital Pictures/Scanpix/LETA
"Oskarus" ieguvušais amerikāņu aktieris Maikls Duglass otrdien, 7. novembrī, saņēma zvaigzni Holivudas Slavas alejā, šādi tiekot pagodināts par 50 gadu darbību šovbiznesā.

Uz ceremoniju ieradās arī viņa 101 gadu vecais tēvs Kērks Duglass, kurš kļuvis par Holivudas leģendu, un aktrise Džeina Fonda, kas kopā ar Maiklu Duglasu bija filmējusies 1979.gadā uzņemtajā kinodrāmā "The China Syndrome" ("Ķīnas sindroms") par avāriju atomelektrostacijā.

Klāt bija arī Duglasa sieva aktrise Ketrina Zeta-Džonsa, kā arī citi ģimenes locekļi.

"Šis ir liels gods, un es nekļūstu jaunāks, es gribu to baudīt kopā ar [manu ģimeni]," sacīja 74 gadus vecais aktieris, kad tika atklāta viņam veltītā zvaigzne.

Duglass kļuva emocionāls, vēršoties pie tēva un sakot, ka viņa klātbūtne šajā pasākumā daudz nozīmē.

"Es teikšu vienkārši un no visas sirds: Es tā lepojos, ka esmu tavs dēls," sacīja Duglass.

Fonda, runājot šajā ceremonijā, pauda izbrīnu par to, ka Duglasam bija tik ilgi jāgaida uz šo zvaigzni. Fonda atgādināja, ka gan viņa, gan Duglass ir slavenu Holivudas aktieru atvases.

Duglass 1975. gadā 29 gadu vecumā ieguva pirmo "Oskaru" kā filmas "One Flew Over the Cuckoo's Nest" ("Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu") producents. Otro "Oskaru" viņš saņēma 1987. gadā kā labākais aktieris par lomu filmā "Wall Street" ("Volstrīta").

Viņš tēlojis arī daudzās citās filmās, tai skaitā "Romancing the Stone" ("Dēka ar akmeni"), "Fatal Attraction" ("Liktenīgā pievilcība") un "Basic Instinct" ("Pamatinstinkts").

Viņa jaunā komēdijseriāla "The Kominsky Method" ("Kominska metode") straumēšana "Netflix" sāksies 16. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!