Foto: Agnese Zeltiņa
4. martā un 6. aprīlī Latvijas Nacionālās operas jaunajā zālē notiks "Tenoru Trio" koncerti "Arrivederci Roma", portālu "Delfi" informē Latvijas Nacionālās operas un baleta pārstāve Irbe Treile.

"Tenoru trio" ir trīs publikas un kritiķu atzinību guvuši Latvijas Nacionālās operas solisti – Raimonds Bramanis, Mihails Čuļpajevs un Juris Vizbulis.

Mākslinieku pirmajā koncertprogrammā "Arrivederci Roma" ietvertas pašu izpildītāju un klausītāju iemīļotas opermūzikas melodijas, ko dažādos mūzikas stilos – no klasikas līdz džezam – aranžējis Andrejs Puškarevs.

Koncertā skanēs populāras ārijas no Mocarta operām "Dons Žuans" un "Cosi fan tutte", Rosīni "Seviljas bārddziņa", Verdi "Rigoleto" un "Traviatas", Pučīni "Turandotas" un "Manonas Lesko", Doniceti "Mīlas dzēriena" u.c. Līdzās operu ārijām tiks atskaņotas arī neapoliešu dziesmas un instrumentāli opermūzikas fragmenti. "Tenoru trio" pavadīs mūziķi Ilze Ozoliņa (klavieres), Svetlana Okuņa (vijole), Inga Sunepa (čells), Inita Āboliņa (akordeons), Mareks Auziņš (konstrabass) un Ivars Kalniņš (sitaminstrumenti).

Koncerta režisore ir Elita Bukovska, video māksliniece – Dace Sloka.

Biļetes uz koncertu var iegādāties LNO un "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!