Otrdien, 14. novembrī, grupa "Prāta vētra" laidusi klajā vēl vienu singlu no pavasarī gaidāmā albuma. Jaunā kompozīcija "My Mind's So Lost (On You)" pieejama visos mūzikas straumēšanas servisos un tās teksta video skatāms grupas "YouTube" kanālā.

"Sākotnējā dziesmas ideja pieder Jānim Jubaltam. Sākot darbu pie jaunā albuma, mēs katrs ieradāmies ar saviem "mājasdarbiem", un šīs dziesmas skice bija Jāņa. Par pamatu tai viņš bija ņēmis Imanta Ziedoņa dzejoli "Melnā Vārna", uz kuras tad mēs arī sākām dziesmu būvēt. Neapšaubāmi, kopš tā brīža dziesma ir ļoti mainījusies! "My Mind's So Lost (On You)" ir par mīlestību, varbūt pat platonisku mīlestību un ilgām būt kopā ar kādu cilvēku, nepieciešamību kaut vai tikai atrasties vienā telpā vienam ar otru," jauno kompozīciju komentē Renārs Kaupers.

Arī šī dziesma ir radusies sadarbībā ar producentiem un dziesmu līdzautoriem Davidu Larsonu un Povelu Olsonu no Zviedrijas. Savu roku pie dziesmas tapšanas ir pielikuši arī mūziķis Arnis Račinskis un DJ Rudd, kuri pie dziesmas darbojās tās sākuma stadijā.

Nākamais, 2018. gads, grupai "Prāta vētra" būs ne tikai jaunā albuma iznākšanas gads, bet arī Latvijas koncertturnejas gads ar pieciem koncertiem lielākajās pilsētās.

Koncerttūres atklāšanas koncerts kā ierasti notiks grupas dzimtajā pilsētā Jelgavā, Lielupes pļavā pretim Jelgavas pilij, bet Valmierā, ņemot vērā lielo apmeklētāju skaitu iepriekšējās turnejas koncertā Pauku priedēs, 2018. gada koncerts notiks plašajās Dīvaliņa pļavās.

Pēc ilgāka pārtaukuma "Prāta vētra" piestās arī Latgalē, kur daudziem spilgtā atmiņā palicis sirsnīgais koncerts Preiļos pirms gandrīz 10 gadiem. Šoreiz koncerts notiks Daugavpilī.

Lielais noslēguma koncerts norisināsies Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē, kur iepriekš tika uzstādīts apmeklējuma rekords – 45 000 skatītāju.

Koncertu datumi:

21. jūlijs Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij;
28. jūlijs Valmierā, Dīvaliņa pļavās;
3. augustā Ventspilī, Reņķa dārzā;
11. augustā Daugavpilī, stadionā "Lokomotīve";
17. augustā Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē.

Biļetes uz grupas "Prāta vētra" 2018. gada vasaras koncertturneju pārdošanā būs no pirmdienas, 6. novembra. Tās varēs iegādāties "eKase.lv", t/c "Spice" info centrā, mūzikas veikalā "Randoms" un pilsētu kultūras centru kasēs. Pirmās trīs dienas – biļetes par īpaši izdevīgu cenu. Tirdzniecībā būs arī biļetes VIP un fanu zonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!