Foto: Inga Plūme

Ar iespaidīgu šovu un emocionāli siltu priekšnesumu sestdienas, 20. augusta, vakarā Liepājā izskanējis teju trīs stundas garais grupas "Prāta vētra" koncerts, kas bija daļa no pagājušā gada vasarā notikušās Latvijas turnejas "7 soļi svaiga gaisa".

"Prāta vētra" vienā no lielākajām un muzikālākajām Latvijas pilsētām ar atsevišķu koncertu nebija viesojusies vairāk nekā 10 gadus – iepriekšējā reize, kad grupa uzstājās vēju pilsētā bija 2003. gadā, bet 2013. gadā grupa viesojās festivālā "Summer Sound".

Kā portālu "Delfi" informēja grupas menedžments, šoreiz Liepājas koncerts pulcējis vairāk nekā 28 000 skatītājus. Tālo ceļu uz Liepāju bija mērojuši grupas atbalstītāji no visas Latvijas un Baltijas, kā arī ASV, Kanādas, Austrālijas, Krievijas un pat Japānas.

Liepājas koncerta īpašais viesis bija atraktīvā grupa "Triānas parks", bet uz skatuves kopā ar "Prāta vētras" dalībniekiem kāpa gan dziedātājs Dons, gan liepājnieki grupa "Musiqq", ar ko kopā tapusi jaunākā dziesmā "Debesis iekrita tevī". Tieši šī kompozīcija noslēdza šīs vasaras vienīgo "Prāta vētras" šovu Latvijā.

Jau iepriekš ziņots, ka koncerts bija pilnībā izpārdots. Taču tas netraucēja cilvēku tūkstošiem baudīt šovu, pulcējoties arī Jūrmalas parkā un Liepājas pludmalē. "Kā liecina sociālie tīkli - Kaspara Rogas bungas bijušas dzirdamas pat Grobiņā, tāpēc droši var teikt, ka "Prāta vētra" saviļņoja visu pilsētu. Klausītāji šo koncertu novērtējuši kā sirsnīgāko no visiem "7 soļi svaiga gaisa" tūres koncertiem," stāsta "Prāta vētras" menedžmenta pārstāves.

Koncertā izskanēja dziesmas gan no grupas līdz šim jaunākā, 2015. gadā izdotā albuma "7 soļi svaiga gaisa", gan laika pārbaudi izturējuši hiti.

Atgādinām, ka turnejā "7 soļi svaiga gaisa" pagājušajā gadā notika četri koncerti – Jelgavā, Ventspilī, Valmierā un noslēguma šovs Rīgā, kas pulcēja vairāk nekā 45 000 apmeklētāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!