Foto: Publicitātes foto
Pašmāju garāžroka grupa "Nova Koma" piedāvā klausītājiem pirmo singlu "Elizabete" no gaidāmā albuma "Mīlēt var tikai cilvēkus".

Apvienība "Nova Koma", agrāk pazīstama ar nosaukumu "Ādažu Shipsi", debijas albumu "Mīlēt var tikai cilvēkus" plāno izdot vasaras sākumā. Ieraksts veikts pašu izveidotā studijā grupas dalībnieka garāžā, un to producē un miksē Reinis Indāns. Pirmā singla videoklipu režisējis grupas vokālists un basģitārists Mārtiņš Vilnītis, un arī tas filmēts izmantojot pašai grupai pieejamos resursus, par uzņemšanas laukumu pārveidojot ģitārista pagrabu.

Ar singla "Elizabete" izdošanu grupa svin viena gada jubileju un nosaukuma maiņu. "Jānis Skutelis izmantoja mūsu veco nosaukumu savā šovā, intervējot Šipkēvica kungu. Līdz ar šī komiķa iejaukšanos, nosaukums pārstāja būt asprātīgs," lēmumu mainīt nosaukumu pamato grupas pārstāvji.

Grupā "Nova Koma" darbojas Jānis Kalvāns (ģitāra, vokāls), Mārtiņš Vilnītis (basģitāra, vokāls), un Artūrs Cukanovs (bungas). Gada laikā grupa uzstājusies lielākajā daļā Latvijas alternatīvās mūzikas klubu, tai skaitā Liepājas "Fontaine Palace" un Daugavpils "Artilērijas pagrabi", kā arī kā īpašie viesi "Alternative.lv" Gada balvu pasniegšanas ceremonijā.

Dziesmu "Elizabete" bez maksas iespējams lejupielādēt grupas "Bandcamp" profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!