Foto: EPA/LETA
Kompānijas "Authentic Brands Group" īpašnieks Džeimijs Salters (Jamie Salter) plāno uzņemt filmu ar Merilinu Monro. Pēc vairāku miljonu vērta darījuma, kurā nopirktas tiesības uz viņas izskatu, viņš plāno izmantot augsto tehnoloģiju attēlu veidošanā, lai atdzīvinātu slaveno aktrisi jaunas filmas uzņemšanai.

Laikraksts "Britain`s Independent" vēsta, ka Salters nopircis tiesības no Annas Strasbergas, kuras pēdējais vīrs, aktieris Lī Strasbergs, bija Monro aktiermākslas skolotājs un viņas testamenta mantotājs. Precīzā darījuma summa nav atklāta.

Salters, kurš caur savu firmu menedžē arī Boba Mārlija izskata veidošanu, ir pārliecināts, ka var aktrisi padarīt vēl slavenāku kā iepriekš. Viņs saka: "Kāpēc Lindsija Lohana tiecas būt kā Merilina Monro? Kāpēc Lady Gaga tiecas būt kā Merilina Monro? Iemesls tam ir tas, ka viņa ir ikoniska personība, viņai ir lielisks stils, un viņa ir vienkārši eleganta. Viņa pārstāv šarmu un seksuālo pievilcību, un –atcerieties to – viņa pierāda, ka lielumam nav nozīmes. Viņa ir juteklīga, īsta sieviete. Jaunā paaudze viņu iemīlēs tā pat, kā mēs viņu iemīlējām."

Merilina Monro nomira 1962. gadā, 36 gadu vecumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!