Foto: DELFI
Ar slapjdaranķi un sniegu klāt piektdiena, kas, kā ik nedēļu atnākusi ar dažādiem muzikāliem pasākumiem Rīgas klubos un koncertzālēs.

Restorānā – bārā "Cream Cafe" gaidāms bossanova un vieglās džeza mūzikas vakars, kurā uzstāsies grupa "Sabia Project" un Dj Kone. Kā raksta kluba pārstāvji, mūziķi dāvās elegantā miera sajūtu un vēlmi kustēties šīs vieglās portugāļu mūzikas ritmos.

Koncerta sākums plkst 20:00. Ieeja bez maksas.

Spīķeru koncertzālē ar jauno komponistu kompozīciju konkursa finālu piektdien turpināsies jaunās mūzikas festivāls "Arēna".

Koncertā piedalīsies Andis Klučnieks (flauta), Ēriks Kiršfelds (čells), Mārtiņš Miļevskis (sitaminstrumenti), Laima Jansone, Ieva Birzkopa, Māris Jēkabsons (tradicionālie instrumenti), diriģents Valdis Butāns.

Koncerta sākums 19:30. Biļetes uz festivāla "Arēna" koncertiem nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv

Mūzikas akadēmijas Studentu klubā piektdienas vakarā muzicēs grupa "ēnas".

Pavasarī "ēnas" devās singla 'Seven' popularizēšanas turnejā, piestājot dažādos Latvijas pilsētu klubos, tostarp arī Studentu klubā – gan atklājot tūri ar pus-akustisku uzstāšanos, gan noslēdzot to un prezentējot dziesmas video. Arī šim koncertam rudenī "ēnas" gatavojās cītīgi, šoreiz gan izceļot dziesmu 'Wrong song', kura pie klausītājiem varētu nonākt tuvāko divu nedēļu laikā, bet dziesmas video līdz novembra beigām. Arī šī dziesma turpina ieskatu gaidāmajā albumā.

Koncerta sākums 22:00. Ieejas maksa 2 lati.

Šopiektdien pēc neliela atvaļinājuma durvis atkal vērs rokbārs "Rock'n'Riga" Vecrīgā. Viesi aicināi ierasties no 20:00, bet plkst 22:00 koncertu sniegs Gvido Linga.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Vairāk par piektdien gaidāmajiem koncertiem un citiem kultūras pasākumiem meklē "Delfi Afišā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!