Foto: Publicitātes foto/Vida Press
Šajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no aprunātākajiem tematiem.

Kivičs un Skulme vannā: pāris pārsteidz ar drosmīgu video tiešraidi

Foto: Kadrs no video

Svētdienas, 10. februāra, vakarā vairāki tūkstoši cilvēku nespēja laicīgi doties pie miera, jo aizrautīgi sekoja līdzi mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās sievietes Lienes Skulmes video tiešraidei vietnē "Facebook". Romantiskais pāris ar saviem atbalstītājiem pļāpāja, plunčājoties vannā.

Lasīt vairāk

'Kino Citadele' no repertuāra izņem Ēķa atklāto komēdiju 'Klases salidojums'

Foto: Publicitātes foto

No ceturtdienas, 14. februāra, kinoteātros Rīgā un citās Latvijas pilsētās sāks izrādīt režisora Andreja Ēķa un filmu "Svingeri" un "Blēži" radošās komandas jauno komēdiju "Klases salidojums". Tiesa, skatītājiem ir jāņem vērā, ka filma tomēr netiks izrādīta kinoteātrī "Citadele", kā iepriekš ziņots filmas reklāmas materiālos un internetā. Kinoteātris nolēmis komēdiju izņemt no repertuāra, jo tā iepriekš jau izrādīta citās platformās.

Lasīt vairāk

Karaliskais skandāls: Saseksas hercogienes Meganas tēvs nopludina privātu vēstuli

Foto: Vida Press

Jaunu skandālu britu tabloīdiem sarūpējis Lielbritānijas prinča Harija laulātās draudzenes Saseksas hercogienes Meganas tēvs Tomass Mārkls. Viņš aizvadītās nedēļas izskaņā izdevumam "Mail on Sunday" nopludinājis meitas rakstītu vēstuli.

Lasīt vairāk

Toreiz un tagad: Busulis un viņa mīļotā Inga

Foto: Privātais ahīvs

Mūsdienās tas nav nekas neprasts, ka ļaudis savus tuviniekus, draugus un atbalstītājus īpašos notikumos sveic ar sociālo tīklu starpniecību, un Valentīna dienā sirsnīgu novēlējumu saviem faniem veltījis arī mūziķis Intars Busulis.

Lasīt vairāk

Par Kiviča un Skulmes attiecībām tiks veidots TV realitātes šovs

Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme kļuvuši par apspriestāko pāri Latvijā, un ja līdz šim abi savas attiecības cītīgi dokumentēja tikai sociālajos tīklos, tad jau pavisam drīz abu mīlas stāstam varēs sekot līdzi arī televīzijā.

Lasīt vairāk

Foto: Kas notika 'Muzikālās bankas' aizkulisēs

Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā iemīļotākie pašmāju mūziķi pulcējās Daugavpilī, kur norisinājās Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2018" noslēguma ceremonija, un tik daudz populāru skatuves mākslinieku vienkopus redzēt gadās reti.

Lasīt vairāk

Kartupeļu maiss un elegance: 'Zelta mikrofona' stila veiksmes un misēkļi

Foto: DELFI/LETA

Otrdienas, 12. februāra, vakarā Dailes teātrī bija sapulcējušās pašmāju mūzikas un šovbiznesa zvaigznes, lai labākos no labākajiem suminātu Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanas ceremonijā. Svinīgais pasākums arī ļāva novērtēt sabiedrībā zināmo ļaužu gaumes izjūtu.

Lasīt vairāk

Noklausies! 'Musiqq' izdod savu visu laiku ātrāko dziesmu

Foto: Publicitātes foto

Šī nedēļa ar pārsteigumu iesākusies visiem grupas "Musiqq" faniem – muzikālā apvienība savas daiļrades cienītājus iepriecinājusi ar jaunu dziesmu "Sāc ar sevi", kurai tapis arī videoklips.

Lasīt vairāk

Foto: Mūziķi lustējas 'Zelta mikrofona' nakts ballītē

Foto: DELFI

Otrdien, 12. februārī, Dailes teātrī norisinājās Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanas ceremonija, pēc kuras mūziķi, komponisti, ierakstu izdevēji un viņu draugi tradicionāli pulcējās ballītē.

Lasīt vairāk

Foto: Kivičs mīlētāju dienā iepriecina ar koncertu Vecrīgas bārā

Foto: DELFI

Ceturtdien, 14. februārī, kad visā pasaulē tika atzīmēta Valentīna diena, ar sirsnīgu koncertu Vecrīgas bārā "Paldies latiņam" savus atbalstītājus un mīlētājus iepriecināja mūziķis Andris Kivičs.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!