Foto: AP/Scanpix/LETA
34 gadu vecumā mīklainos apstākļos mirusi rumāņu izcelsmes kanādiešu dziedātāja Anka Popa. Pirmdien, 17. decembrī, ūdenslīdēji Donavā Rumānijas dienvidrietumos sievieti mirušu atraduši iesprostotu mašīnā, vēsta dažādi ārzemju plašsaziņas līdzekļi.

Policija sievieti sākusi meklēt pēc tam, kad viņas māsas svētdien informējusi varasiestādes, ka Anka tā arī nav atgriezusies ģimenes mājās, vēsta ziņu aģentūra "Associated Press".

Pirmdien automašīna ar sievietes līķi izcelta no Donavas. Policija uzsākusi izmeklēšanu, un nekādi sīkāki komentāri par nāves apstākļiem šobrīd netiek sniegti.

Izdevums "Billboard" ziņo, ka pirms diviem gadiem iznāca dziedātājas pirmais albums "Anca Pop". Viņas daiļrade tiek raksturota kā Balkānu un meinstrīma popmūzikas apvienojums.

1987. gadā Ankas ģimene bija spiesta pamest Rumāniju. Viņi bēgļu gaitās devās uz Kanādu, bet dzimtenē atkal atgriezās pēc komunisma sabrukuma.

Anka kā dziedātāja bija iemantojusi popularitāti gan dzimtenē, gan arī Kanādā. Tāpat arī viņai bija izdevies piesaistīt prāvu fanu pulku no Japānas.

Šogad dziedātāja paziņoja, ka ir attiecībās ar sievieti, un tas viņas dzimtenē Rumānijā izraisīja plašu ažiotāžu.


View this post on Instagram

A post shared by Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic) on Aug 29, 2018 at 1:21pm PDT

View this post on Instagram

#overview

A post shared by Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic) on Aug 25, 2018 at 2:01am PDT

View this post on Instagram

#pigozzi #lunch

A post shared by Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic) on May 12, 2018 at 5:18am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!