Foto: Vida Press
Britu prinča Harija laulātajai draudzenei Saseksas hercogienei Meganai svētku laiks iesācies ar jaunu skandālu – šīs nedēļas sākumā viņas tēvs Tomass Mārkls amerikāņu tabloīdiem atkal pažēlojies, ka meita ar viņu jau vairākus mēnešus neesot uzturējusi pilnīgi nekādu kontaktu un izslēgusi viņu no savas dzīves.

Pati hercogiene, kura šobrīd ir pirmdzimtā bērniņa gaidībās, par sava tēva intrigām, šķiet, neliekas traucēta un kutelīgajā situācijā demonstrē apskaužami nesatricināmu mieru, turpinot arī pildīt savus oficiālos pienākumus, kā karaļnama pārstāvei tas pieklājas.

Otrdien, 18. decembrī, par vienu no apspriestākajiem tematiem britu presē kļuvusi Meganas viesošanās karaliskās ģimenes labdarības fonda atbalstītā aprūpes centrā Londonā, kur mitinās izklaides un šovbiznesa industrijas seniori.

Hercogiene, kurai nu jau ir manāms grūtnieces vēderiņš, atkal apbūrusi ar eleganci un savu nesamāksloto uzvedību, draudzīgi tērzējot ar aprūpes centra ļaudīm, kopā uzspēlējot galda spēles un pat uzdziedot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!