Foto: LETA

Pēc gandrīz gadu ilgām attiecībām nesen saderinājušies gastroenterologs, bijušais Saeimas deputāts Hosams Abu Meri un viņa mīļotā sieviete, raidījuma "Rīta Panorāma" vadītāja Linda Krūmiņa.

Lindas labās rokas zeltnesi tagad rotā spožs gredzentiņš. Žurnāliste izdevumam "Privātā Dzīve" šonedēļ apstiprinājusi – Hosams viņai izteicis bildinājumu.

"Jā, tas ir saderināšanās gredzens! Tas bija ļoti patīkams un negaidīts pārsteigums. Detaļās nestāstīšu," norādījusi Linda.

Arī pat Hosams apstiprinājis, ka novembrī bildinājis mīļoto, bet, taujāts, kad varētu būt kāzas, sacījis, ka "konkrētu datumu vēl neesam nolikuši".

Hosama attiecības ar TV personību aizsākās pērn novembrī, un kopš tā laika abi pamanījušies kļūt par vienu no spilgtākajiem slavenību pāriem, kas regulāri piedalās dažādos saviesīgos kultūras dzīves pasākumos. Abi pirms aptuveni pusgada uzsāka kopdzīvi.

Tiesa, plašāka sabiedrība par jauno mīlas pāri uzzināja tikai šopavasar, un Abu Meri jaunās attiecības pēc šķiršanās no uzņēmējas Lindas Mūrnieces kļuva par vienu no visdedzīgāk apspriestajiem tematiem pašmāju presē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!