Noslēgumam strauji tuvojas sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." otrā sezona, un nākamnedēļ gaidāmā fināla priekšvakarā projekta dalībnieces piedzīvojušas sievišķīgas pārvērtības.

Ceturtdienas, 13. decembra, vakarā šova skatītāji kļūs par lieciniekiem tam, kā trīs dalībnieces – Una, Vika un Monika – prasmīgu meistaru uzraudzībā mainīsies līdz nepazīšanai.

Friziersalonā izcelsies arī īsta drāma. Una neklausīsies populārā friziera Ivo Bosa ieteikumos un nebūs gatava šķirties no saviem garajiem matiem. Sieviete izplūdīs asarās.

"Man ir bail no Ivo. Jo viņš man solīja, ja es būšu finālā, viņš man nogriezīs matus. Man Juris uzrakstīja īsziņu. Zini, kādu? Ja tev nogriezīs matus, nebrauc mājās, kamēr neataugs. Kur es dzīvošu?!" šoku un bailes par gaidāmajām pārvērtībām neslēps Una.

Beigu beigās visas dāmas ļausies pārvērtībām, un rezultāts būs pārsteidzošs. Una spēs saņemt drosmi un atbrīvoties no garās bizes, Vika mirdzēs kā krāšņs zieds, un arī Monika būs pārsteigta, jo pirmo reizi pēc ilgiem laikiem sevi redzēs tik sievišķīgā tēlā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!