Foto: Privātais arhīvs

Šoruden pēc cīņas ar vēzi pāragri mūžībā devās populārais mūziķis un TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs. Viņa dzīvība izdzisa 17. oktobrī, vien pāris dienas pirms diviem ļoti nozīmīgiem datumiem. 26. oktobrī Valters būtu svinējis 31 gada jubileju, savukārt 23. oktobrī viņš bija ieplānojis apprecēties ar mīļoto sievieti Kristīni.

Intervijā žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā šonedēļ Kristīne, kura Valteram bija līdzās arī viņa mūža pēdējās dienās slimnīcā, atklājusi abu iepazīšanās stāstu un izstāstījusi, kā attīstījušās attiecības un uzplaukusi īsta mīlestība. Viņa arī sniegusi ieskatu tajā, kādas bija ieplānotas abu kāzas.

"Jā, bija nolikta jau kāzu diena – 23. oktobris. Valters tad jau vairs nebija... Bijām visu izrunājuši, kas un kā būs. Mūsu kāzās mēs būtu dziedājuši "Over the Rainbow", Valters spēlētu ukuleli... Es būtu ģērbusies baltā lina kleitā, bet viņš izšūtā lina kreklā un biksēs no koncertuzveduma "Dod, Dieviņi". Šajā tērpā Valteru kremēja," pastāstījusi Kristīne.

Viņa publiski pateikusies koncertuzveduma rīkotājiem, kuri, zinot Valtera vēlmes, paši piezvanījuši un šo tērpu uzdāvinājuši.

Tāpat arī abi mīlētāji jau bija pasūtījuši gredzenus. "Bijām jau pasūtījuši gredzenus, tos Valters vēl paspēja redzēt un arī uzmērīt. Tagad tie abi man ir ķēdītē ap kaklu... Man palicis kronis, kas man būtu bijis galvā kāzu dienā – ar Lielvārdes jostu pamatnē un akmeņiem augšpusē. Mums būtu ļoti skaistas kāzas," tā Kristīne.

Kristīne arī atklājusi – nevis Valters viņai izteicis bildinājumu, bet gan viņa bijusi tā, kura bildinājusi mīļoto.

"Tas notika pagājušā gada Ziemassvētkos slimnīcā Vācijā. Tas būtu bijis mūsu smieklīgais stāstiņš mazbērniem – ka Kristīne kā tāds čalītis šo soli spēra pirmā. Es gan domāju – Valters pats būtu mani bildinājis. Domāju, viņš tikai gaidīja īsto brīdi. Kad izveseļosies...

Mums nebija saderināšanās gredzenu, toties bija saderināšanās auskari. Man tie, kas šobrīd ausīs, un viņam tāds pats, tikai bez akmentiņa," piebildusi Kristīne.

View this post on Instagram

📸@photolienepetersone Žurnāls IEVA, 2018/12/12

A post shared by Kikii (@kr_tiine) on Dec 12, 2018 at 1:09pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!