Foto: Publicitātes foto
Strauji tuvojas sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." noslēgums, un lielā fināla priekšvakarā dalībnieces ierakstījušas sirsnīgu kopdziesmu.

Dāmas kopā ar Joranu Šteinhaueru un viņa grupas biedru Mārtiņu Kitu, kā arī sociālā raidījuma vadītājiem Jāni Bukumu un Lieni Stepenu iedziedājušas sirsnīgu projekta himnu.

Šova dalībnieces arī aktīvi līdzdarbojušās dziesmas vārdu tapšanā. Tā, piemēram, tieši skaļā Alīna bija tā, kura ieteikusi himnas noslēgumā piedziedājumu katrai no dalībniecēm papildināt ar savu, atšķirīgu frāzi – tādu, kas visspilgtāk ataino mērķi un kvēlāko sapni, kas katru no viņām atvedis uz projektu. Dziesmas piedziedājums vēsta:
Foto: Publicitātes foto

Ak, rozīt, cik tu skaisti izskaties

Bet tādā krūmā iekšā nesēdies

Caur ērkšķiem uz zvaigznēm


Tā nu Alīna piedziedājuma beigās vārda "zvaigznēm" vietā likusi "Caur ērkšķiem uz pārmaiņām", Anete – "Caur ērkšķiem uz nākotni", Una – uz laimi, Monika – uz panākumiem. Lienes ceļš cauri ērkšķiem vedis uz smaidu, Viktorijai – uz cieņu, Inesei – uz ģimenes laimi, bet Initai – uz drosmi.

Jau pēc nedēļas, 20. decembrī, "STV Pirmā!" skatītāji projekta lielajā finālā uzzinās, kura no trim dāmām – Una, Viktorija vai Monika – kļūs par "Caur ērkšķiem uz..." otrās sezonas uzvarētāju.

Raidījuma veidotāji ir pārliecināti, uzvarētājas jau šobrīd ir viņas visas, un to arī apliecina skaistā kopdziesma. Viņas darījušas visu, lai noticētu sev, savām spējām un sāktu jaunu dzīvi.

Savukārt tas, kā mainījusies šo desmit sieviešu dzīve pēc dalības raidījumā, "STV Pirmā!" skatītājiem tiks atklāts 27. decembrī pulksten 21 projekta īpašajā speciālizlaidumā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!