Foto: Toms Norde

Šova "X Faktors" Latvijas versijas otrā sezona strauji tuvojas noslēgumam, un svētdienas, 9. decembra, vakarā TV3 skatītāji varēja sekot līdzi kaislībām projekta pusfināla tiešraidē, kurā par iespēju cīnīties lielajā finālā sacentās divi solisti un divas grupas.

Pusfinālā spēkiem mērojās baltkrieviete Kattie, Didzis Melderis, "Radio trio" un "Baritoni". Vismazākais skatītāju atbalsts tika Didzim, kura mentors ir Reinis Sējāns, un meiteņu trio, kuru padomdevējs ir Intars Busulis.

Pēc tam, kad bija izskanējušas abas glābējdziesmas, izšķirošais vārds bija jāsaka Aijai Auškāpai, un viņa lēma, ka mājās tiks sūtīts Didzis. Tas nozīmē, ka lielajā finālā sacentīsies "Radio trio", Kattie un "Baritoni".

Tiešraides skatītāji ierasti ar saviem iespaidiem aktīvi dalījās sociālajā tīklā "Twitter", kur par īstu sensāciju kļuva baltkrievietes Kattie latviešu valodā izpildītā "Prāta vētras" dziesma "Spogulīt, spogulīt".

Šova skatītāji slavēja viņas valodas prasmes, dziedājumu un centību, un daudzi nekautrējās pat paziņot – Kattie priekšnesums pusfinālā bija viens no labākajiem visā šova otrajā sezonā.

Jau 16. decembrī norisināsies šova "X Faktors" lielais fināls, kuru varēs vērot kanālā TV3 vai klātienē Rīgas Kinostudijā. Ienākumi, kas tiks iegūti balsojuma laikā, tiks ziedoti labdarības akcijai "Eņģeļi pār Latviju".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!