Foto: Publicitātes foto/Privātais arhīvs/EPA/Scanpix/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā netrūka kaismīgi apspriestu notikumu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no karstākajiem tematiem.

Valdzinoši foto: 'airBaltic' daiļās darbinieces pozē kalendārā

Foto: Aiga Rēdmane

Turpinot ikgadējo tradīciju, arī šogad Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" piedāvā savu kalendāru, kurā ierasti 12 mēnešu un vāka fotogrāfiju modeļu veidolā iejutušās kompānijas valdzinošās darbinieces

Lasīt vairāk

Krievijas šikākā bērnu ballīte: ieskats Kirkorova meitiņas dzimšanas dienā

Foto: Privātais arhīvs

Novembra izskaņā skaisti svētki tika atzīmēti Krievijas estrādes zvaigznes Filipa Kirkorova ģimenē – viņa meitiņai Allai Viktorijai aizvadītajā nedēļā apritēja septiņi gadi. Par godu šim īpašajam notikumam lepnais tētis savai atvasei sarīkoji krāšņu ballīti.

Lasīt vairāk

Cietumsods par piedauzību: satraukumu izraisa ēģiptiešu aktrises tērps

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Sarkanā paklāja pasākumos pieticīgi tērptas dāmas mūsdienās nav retums, tomēr dažās valstīs uzskati ir krietni vien konservatīvāki. Plašu rezonansi izraisījusi 44 gadus vecā ēģiptiešu aktrise Ranja Jusefa, kura Kairas Starptautiskajā kinofestivālā aizvadītajā nedēļā gozējusies caurspīdīgā vakartērpā, kas atsedzis viņas kājas. Sieviete tikai par mata tiesu paglābusies no stāšanās tiesas priekšā.

Lasīt vairāk

'Supernova 2019': Zināmi 16 'Eirovīzijas' atlases dalībnieki

Foto: Lauris Vīksne

Trešdien, 5. decembrī, paziņoti to 16 izpildītāju un muzikālo apvienību vārdi, kas Latvijas Televīzijas rīkotajā autoru un izpildītāju konkursā "Supernova" sacentīsies par tiesībām Latviju nākamgad pārstāvēt starptautiskā dziesmu konkursā "Eirovīzija", kas norisināsies Izraēlā.

Lasīt vairāk

Ārzemju mediji velta komplimentus Ivetas Vējones elegantajam stilam

Foto: F64

Divu dienu oficiālajā vizītē Latvijā šonedēļ ieradies Dānijas kroņprincis Frederiks un kroņprincese Mērija, kura tiek dēvēta par vienu no elegantākajām Eiropas karaļnamu pārstāvēm. Ārzemju mediji jau naski izvērtējuši viņas stilu, viesojoties Rīgā, un atzinīgi vārdi veltīti arī Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa laulātajai draudzenei Ivetai Vējonei.

Lasīt vairāk

Laimas Vaikules lepnajam Jūrmalas savrupnamam parādījies pircējs

Foto: Publicitātes foto

Jau pirms aptuveni deviņiem gadiem pašmāju presē parādījās publikācijas, ka Latvijā un Krievijā populārā dziedātāja Laima Vaikule nolēmusi pārdot savu lepno Jūrmalas savrupnamu Bulduru prospektā. Jaunākā informācija liecina, ka īpašumam parādījies potenciāls pircējs, ar kuru šobrīd tiek vestas sarunas.

Lasīt vairāk

Kembridžas hercogiene Katrīna pārsteidz ar apģērba izvēli

Foto: AP/Scanpix/LETA

Ikreiz, kad sabiedrībā parādās kāda no britu karaliskās ģimenes daiļā dzimuma pārstāvēm, tabloīdi līdz katrai sīkākajai niansei steidz izanalizēt to, kas viņai uzvilkts mugurā, un šonedēļ uzmanību izpelnījusies Lielbritānijas prinča Viljama laulātā draudzene Kembridžas hercogiene Katrīna.

Lasīt vairāk

34 gadu vecumā mirusi amerikāņu modele

Foto: Vida Press

Cīņu ar krūts vēzi ceturtajā stadijā zaudējusi amerikāņu modele, šova "America’s Next Top Model" bijusī dalībniece Džeila Strausa (attēlā 2009. gadā). 34 gadu vecumā viņa šonedēļ devusies mūžībā.

Lasīt vairāk

Foto: ASV satikušies divi izcili latviešu sportisti

Foto: Privātais arhīvs

"Staples Center" arēnā Losandželosā šonedēļ notikusi zīmīga tikšanās. Tur sastapušies divi ļoti populāri latviešu sportisti – basketbolists Dāvis Bertāns un divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs.

Lasīt vairāk

Prestižajā konkursā 'Mis Visums' pirmoreiz piedalās transpersona

Foto: EPA/Scanpix/LETA

Decembra vidū Bangkokā norisināsies tradīcijām bagātā skaistumkonkursa "Mis Visums" ("Miss Universe") fināls. Šogad tiek pārrakstīta dailes sacensību vēsture – tajā pirmo reizi piedalās sieviete, kura pasaulē nākusi kā vīrietis.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!