Foto: F64
Divu dienu oficiālajā vizītē Latvijā šonedēļ ieradies Dānijas kroņprincis Frederiks un kroņprincese Mērija, kura tiek dēvēta par vienu no elegantākajām Eiropas karaļnamu pārstāvēm. Ārzemju mediji jau naski izvērtējuši viņas stilu, viesojoties Rīgā, un atzinīgi vārdi veltīti arī Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa laulātajai draudzenei Ivetai Vējonei.

Jau vēstīts, ka pirmajā vizītes dienā Latvijā Dānijas kroņprincese priecēja ar mēteļkleitu un elegantu cepurīti rozā tonī. Britu izdevums "Mail Online" viņas izvēlēto tēlu pielīdzinājis bijušās ASV pirmās lēdijas Džekijas Kenedijas stilam.

Gana atzinīgus vārdus izdevums veltījis arī Ivetas Vējones melnajam mētelim, noliekot ziedus pie Brīvības pieminekļa, kā arī izšuvumiem rotātajam kostīmam.

"Latvijas pirmā lēdija Iveta Vējone izskatījās vienlīdz valdzinoši, tērpusies stilīgā, melnā mētelī ar bantīšu rotājumiem, savu koptēlu papildinot ar platmali," vēstījis izdevums.

Komplimentus izpelnījies arī gaišais kostīms, kurā pirmā lēdija gozējās Rīgas pilī un Latvijas Nacionālajā bibliotēkā.

"Bibliotēkas siltumā pirmā lēdija atrādīja gaiši zilu kostīmu ar izšūtiem ornamentiem, kas lieliski piestāvēja viņas platīnblondajam "laumiņas stila" matu griezumam," norādījis izdevums, un līdzīgas atsauksmes publicētas arī citos medijos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!